Hoe je Jalapeno kunt laten gerookt Hertenvak
Maak je klaar voor een smaakvolle traktatie met deze onweerstaanbare bitjes met bacon gewikkelde hertjes. Gemarineerd in jalapeño -sap voor een extra kick, is de zachte rugbaan gevuld met romige jalapeño -kaas, gegarneerd met gesneden jalapeños en vakkundig gewikkeld in spek. Gerookt tot in de perfectie in de Bradley -roker, deze heerlijke beten zijn een mix van rokerige, kruidige en hartige smaken waarmee je terugkomt voor meer.
Ingredients
Marineer de rugband in jalapeñosap
Jalapeño roomkaas
Spek
Preparation
*Marineer het hertenvlees in jalapenosap voordat u dit recept maakt*
Leg je gemarineerde rugband neer en doe er een lepel vol jalapeno-roomkaas in.
Leg 2 stukjes gesneden jalapenos op de roomkaas en vouw het vlees dicht.
Wikkel het mengsel van de rugband, roomkaas en jalapeno in spek en steek er een tandenstoker in.
Plaats uw spekwraps voor 2 personen in de Bradley-roker½ uur, bij 320ºC (160ºC).
Als ze klaar zijn, haal ze eruit en geniet ervan!
Recept van: Wade Middleton