Smoked Bear Jambalaya

Gerookt Beer jambalaya Recept



Nadat je berenbraad uit de roker komt, ben je klaar om dit gerookte beren Jambalaya -recept te bereiden. Het krijgt een tedere en sappige textuur die in je mond smelt.

Dit recept komt van de geweldige Amanda Lynn Mayhew. Ze is een van de beste vrouwelijke jagers in de industrie, de gastheer van Just Hunt en een Bradley -rokerliefhebber.

Ingredients

1 pond berengebraad, in plakjes gesneden (5 uur gerookt met Hickory Flavour Bisquettes)

4 kopjes gesneden wortelen

½ kopje groene uien

½ kopje bieslook

4 kopjes rijst

½ kopje gehakte witte ui

5 kopjes runderbouillon

Preparation

Nadat het berengebraad uit de roker komt (recept hier), plaats je het 4 uur in een slowcooker op de hoogste stand, om een zachte en sappige textuur te krijgen die smelt in je mond.

Doe de witte ui, de wortels en een half kopje runderbouillon in een pan met deksel erop en laat sudderen tot ze zacht zijn. Voeg het berenvlees, de rijst en de resterende runderbouillon toe. Laat ongeveer 35 minuten sudderen of totdat alle vloeistoffen zijn opgedroogd.

Strooi groene uien en bieslook over de afgewerkte schaal. Strooi indien gewenst verse peterselie over de jambalaya voor de presentatie.

Recept van: Amanda Lynn Mayhew