Smoked Hot Sausage Recipe

Gerookt Hete worst Recept



Dit recept is voor een 50#, voor een 25# gesneden in 1/2 voor Deer & Elk.

Ingredients

30# Magere herten, elanden of elanden

15# Boston-peuken van varkensvlees (BNLS)

2,5 # varkensrugvet. “Dit is het belangrijkste!”

De kruiden:

0,50 Kosjer sal

0,25 Grof gemalen peper. Als je het zelf niet kunt malen, ga dan naar je plaatselijke supermarkt.

0,15 Knoflookzout

0,16 Geplette rode peper

0,08 Witte peper

0,24 Cayennepeper

Paprika is een optie (voegt kleur en smaak toe)

Preparation

Maal je wildvlees en je varkensvlees samen en zorg ervoor dat je de twee goed combineert.

Meng al je droge kruiden in een grote mengkom.

Voeg vervolgens 3 kopjes heet water toe aan je droge mengsel. Goed mengen! (Optie: voor 50# vlees mag 4 o/z vloeibare rook worden gebruikt.)

Voeg het mengsel toe aan het vlees, meng goed en maal het mengsel opnieuw.

Dek af en laat 4 dagen in de koelkast staan.

Deze worst kun je in varkensdarmen of schapenvlees stoppen.

  • Voor varkensdarmen: rook/kook ze gedurende 6 uur.
  • Voor schapendarmen: rook/kook ze gedurende 2,5 – 3,5 uur.