Smoked Rack of Lamb on plate with carrots and potatoes for Easter Dinner

Gerookte lente Rek Recept



Pasen is hier en de lente is in de lucht! Niets doet ons meer denken aan de lente dan aan het lam. Serveer met je favoriete lentetijdgerecht!

Ingredients

2 Lamsracks

Voor de marinade:

1 eetlepel olijfolie

2 teentjes knoflook, geperst

2 eetlepels citroensap

3 eetlepels honing

1 theelepel gedroogde rozemarijn

1 eetl verse peterselie, fijngehakt

2 eetlepels verse munt, fijngehakt

2 eetlepels koosjer zout

1 kopje water

Bradley Smaakbisquetten – Appel

Preparation

Combineer de ingrediënten voor de marinade.

Snijd al het vlees van de bonen als de roosters nog niet zijn “gefrituurd” en verwijder het membraan.

Doe het lamsvlees in een bakje, bedek het met de marinade, zet het in de koelkast en laat het een nacht marineren.

Verwarm de volgende dag uw roker voor op 200-225 ° F met Bradley Apple Flavour Bisquettes.

Haal het lamsvlees uit de marinade en spoel af onder koud water.

Dep het droog en spuit of borstel het met een dun laagje olie.

Rook ongeveer een uur, of tot een interne temperatuur van 135°F is bereikt voor medium rare (minder tijd voor rare, en meer als je de voorkeur geeft aan doorbakken).

Haal het uit de roker en laat rusten.

Snijd het rek in stukken en serveer met je favoriete lente-bijgerecht!

Recept van: Lena Clayton