Moroccan Smoked Lamb Shank Recipe

Marokkaans gerookt Lamskoteletten Recept



Leer hier hoe u Harissa Paste kunt maken. Het is een Tunesische hete chili -peper, die je kunt gebruiken als een dip, of als marinade. In dit recept hebben we het gebruikt om deze gerookte lamsvlees te marineren. Serveer met pitabroodje, aardappelpuree of couscous om de Marokkaanse traditie te volgen.

Ingredients

4 Lamsschenkels

Voor Harissa-pasta:

6-8 Bird's eye chilipepers (of een andere pittige chilipeper) - steeltjes verwijderd

1 Bol knoflook - gevild

1 eetl koriander

1 eetl komijn

1½ eetlepel koosjer zout

3 eetlepels gehakte verse munt

½ kopje gehakte verse koriander

1 eetlepel sherry- of rode wijnazijn

Sap en schil van één citroen

½ kopje olijfolie

Bradley Smaakbisquetten – Premium Chili Komijn Bisquetten

Preparation

Meng alle ingrediënten voor de Harissa-pasta in een blender of keukenmachine tot een gladde massa. Voeg indien nodig meer olie toe om de juiste consistentie te bereiken.

Wrijf de lamsschenkels royaal in met Harissa-pasta en laat ze een nacht marineren (of minimaal twee uur voordat u ze gaat roken).

Verwarm uw Bradley Smoker voor op 250 ° F met premium chili-komijnbisquetten.

Plaats de lamsschenkel rechtstreeks in de roker en laat 3 uur roken, of tot een interne temperatuur van 145°F is bereikt.

Laat 5-10 minuten rusten en serveer.