Smoked Corn on the Cob

Gerookt Maïskolven



Serveer als een gezond bijgerecht of als hoofdgerecht voor uw vegetarische vrienden. Hoe dan ook, gerookte maïs op de cob is heerlijk. Gebruik Pecan Wood voor een betere smaak.

Ingredients

6 Korenaren

Voor Cajun-samengestelde boter:

½ kopje ongezouten boter, op kamertemperatuur

Schil van 1 limoen

2 eetlepels cajunkruiden

2 theelepel paprikapoeder

¼ theelepel zwarte peper

Snufje zout

Bradley Smaakbisquetten – Pecannoten

Preparation

Trek vele lagen schil eraf, zodat er een of twee lagen overblijven die alle kanten van de maïs bedekken. Dit zorgt ervoor dat de maïs niet uitdroogt, terwijl de rook wel kan binnendringen.

Knip ongeveer 2,5 cm af van het uiteinde tot het uiteinde van de kolf (het uiteinde dat de zijde zichtbaar is).

Verwarm de roker voor op 225 ° F met pecannotenbisquetten.

Plaats de maïskolven in de roker en rook gedurende 2 uur.

Meng de ingrediënten voor Cajun-samengestelde boter.

Haal het uit de roker en bedruip met Cajun-samengestelde boter.

Recept van: Lena Clayton

Pecannoot
 Hout

Pecannootbisquetten voor Bradley-rokers

Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now