Hoe je gerookt kunt maken Stoofpot
Een huishoudelijke klassieker voor een zondagse familiebijeenkomst. Dit gerookte stoofvlees is zacht en vol smaak.
Ingredients
Gebraden:
3 pond braadstuk
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel koosjer zout
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel zwarte peper
Smoren:
2 kopjes gepelde zilveruitjes
2 kopjes gehalveerde Red Bliss-aardappelen
2 kopjes wortels, in plakjes gesneden
2 kopjes runderbouillon
1 Kop rode wijn
1 eetl verse tijm
1 theelepel ancho chilipoeder
1 eetl verse rozemarijn
2 gedroogde chipotlepepers
Preparation
Combineer het uienpoeder, het koosjer zout, het uienpoeder en de peper en wrijf het braadstuk met het mengsel.
Stel de temperatuur van uw roker in op 82°C (180°F) en verwarm deze voor.
Rook het braadstuk gedurende 1 1/2 uur. Voor dit recept kun je pecannotenbisquetten gebruiken.
Haal vervolgens het braadstuk uit de roker en bereid het verder op de grill. Verwarm uw grill voor op 135°C (275°F).
Voeg het gerookte braadstuk, uien, aardappelen, wortels, runderbouillon, rode wijn, tijm, ancho chilipoeder, rozemarijn en chipotle pepers toe aan een grote Nederlandse oven.
Plaats de braadpan in uw grill en stoof het braadstuk gedurende 4 tot 5 uur of tot het vlees gaar is.
Pecannoot
Hout
Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.
Shop Now