How to Make Smoked Tri-Tip

Hoe je gerookt kunt maken Tri-tip



Een heerlijke en sappige omgekeerde biefstuk! Deze gerookte tri-tip zal zeker een van uw favorieten worden.

Ingredients

Tri-tip van 3 tot 5 lb

Zout- en pepermengsel (ongeveer ⅛ kopje van elk)

Preparation

Verwarm uw roker gedurende 15 minuten voor op 107°C.

Maak je zout- en pepermengsel en breng het vlees aan alle kanten op smaak met een dikke laag ervan.

Rook je tri-tip tot hij de interne temperatuur van 54°C (130°F) bereikt (ongeveer 60-90 minuten). Je kunt pecannootbisquetten gebruiken.

Wanneer het deze temperatuur heeft bereikt, haal je het uit de roker en wikkel je het in folie.

Nu heb je twee opties om de voorbereiding af te ronden:

Snijd de tri-tip in steaks en schroei ze op de grill, laat rusten voordat je ze serveert.

Of verwarm je voor gril ongeveer 15 minuten op 260 °C. Wikkel het vlees in folie en plaats het op de grill totdat het de gewenste interne temperatuur heeft bereikt.

Pecannoot
 Hout

Pecannootbisquetten voor Bradley-rokers

Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now