How to Make Slow Smoked Prime Rib Roast

Hoe u langzaam gerookt kunt maken Prime rib Gebraden



Dit prime rib -recept gaat je winnen! Langzaam gerookt en gerookt op de Bradley -roker.

Ingredients

1 rosbiefstuk met 4 botten

5 eetlepels koosjer zout

5 Eetlepels gemalen zwarte peper

Vers gehakte tijm

Vers gehakte rozemarijn

Preparation

Verwarm uw roker gedurende 15 minuten voor op 121°C.

Combineer de kruideningrediënten en bestrijk het vlees met het mengsel.

Rook de prime rib tot de interne temperatuur ongeveer 49°C bereikt, gedurende ongeveer 4 uur. Je kunt pecannootbisquetten gebruiken. Haal het uit de roker en laat het ongeveer 15 minuten rusten.

Schroeien:

Terwijl het braadstuk rust, verwarm je de grill voor op 232 °C (450 °F). Voeg vervolgens de prime rib nog 15 minuten toe en draai hem halverwege om.

Haal het uit de roker en wacht ongeveer 30 minuten voordat je het aansnijdt.

Pecannoot
 Hout

Pecannootbisquetten voor Bradley-rokers

Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now