Smoked St. Louis Cut Ribs

Gerookte St. Louis Cut Varkensribben Recept



De gerookte varkensribben van St. Louis zijn gewoon perfect met ons gerookte maïsrecept!

Ingredients

2 Rekken met St. Louis gesneden zijribben van varkensvlees

1 kopje verpakte bruine suiker

2 eetl paprikapoeder

1 eetlepel zout

2 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel uienpoeder

1 theelepel gemalen zwarte peper

1 theelepel droge mosterd

1 theelepel cayennepeper

1 theelepel tijm

1 theelepel droge oregano

2 kopjes barbecuesaus

Preparation

Zet de roker op 275ºC met behulp van houtbisquetten naar keuze (hickory, pecannoot en whisky-eik werken prima voor ribben).

Trek het membraan van de achterkant van elk ribbenrek.

Meng de bruine suiker met alle kruiden. Wrijf de ribben aan beide kanten royaal in met het bruine suiker-kruidenmengsel.

Plaats de ribben in de roker en rook gedurende 3-4 uur.

Bestrijk de ribben royaal met barbecuesaus.

Laat ze 10 minuten rusten voordat u ze aansnijdt en serveert.

Door Steve Cylka

Pecannoot
 Hout

Pecannootbisquetten voor Bradley-rokers

Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now